Loading...

Oplossingen

Vertrouw op Optimum Group™ Megaflex als partner voor al uw verpakkings- en etiketteringsbehoeften. Wij bieden milieuvriendelijke en eersteklas oplossingen die precies zijn afgestemd op uw behoeften. Met onze ervaring en expertise helpen wij u om uw doelen te bereiken en het vertrouwen van uw klanten te winnen.

Adviseer mij Oplossingen
Oplossingen, Optimum Group™ Megaflex, Zelfklevende etiketten, Etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor iedere marktvraag

Als uw betrouwbare partner voor print- en verpakkingsoplossingen biedt Optimum Group™ Megaflex u een compleet pakket vol expertise. Wij maken deel uit van een groot netwerk van drukkerijen met verschillende mogelijkheden en kunnen zo voor elke branche een op maat gemaakte oplossing bieden. Of u nu etiketten nodig heeft voor de voedingsmiddelenindustrie of speciale verpakkingen voor de farmaceutische industrie, wij hebben de ervaring en expertise om u te helpen.

Steeds meer klanten hechten waarde aan duurzaam printen. Bij Optimum Group™ Megaflex begrijpen we deze toewijding en vertrouwen we op duurzame materialen en printprocessen voor verschillende industrieën. Wij bieden bijvoorbeeld afwasbare etiketten aan die een probleemloos hergebruik van glas mogelijk maken. Wij zetten ons actief in voor milieubescherming door middel van materiaalbesparing en duurzame productieprocessen.

onze duurzame oplossingen

Etiketten en flexibele verpakkingen zijn onmisbaar voor elk bedrijf. Ze zijn niet alleen cruciaal voor productlogistiek, maar ook een belangrijk hulpmiddel voor creatieve marketingstrategieën. Of u nu grote hoeveelheden of speciale verzoeken nodig heeft, bij Optimum Group™ Megaflex vindt u hoogwaardige etiketten en een efficiënt magazijnbeheersysteem. Vertrouw op onze expertise voor een soepele productie en optimale resultaten.

meer over onze leveringszekerheid

Als specialist in duurzame innovatie biedt Optimum Group™ Megaflex individuele oplossingen voor verschillende branches. Met langdurige partnerschappen ondersteunen wij u door middel van advies, testen en een professionele productlancering. Samen bereiken we de beste resultaten en dragen we actief bij aan de bescherming van het milieu.

onze partnerships

Optimum Group™ Megaflex biedt innovatieve druktechnieken voor de farmaceutische industrie. Onze afwasbare etiketten zijn onmisbaar en kunnen op elk materiaal worden afgestemd. We begrijpen de hoge eisen van onze klanten en zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om hieraan te voldoen. Profiteer van onze ervaring en vertrouw op de beste oplossingen voor uw behoeften.

meer over de druktechnieken

Dankzij onze efficiënte supply chain zijn we bij Optimum Group™ Megaflex in staat om u een betrouwbare levering te garanderen. Met onze verschillende locaties en ons toegewijde team bieden wij u flexibele en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen, evenals etiketten die specifiek zijn afgestemd op uw behoeften.

laat u inspireren

Meest bekeken producten

Bedrukte etiketten

Bedrukte etiketten

Zorg er met digitaal gedrukte etiketten voor dat uw producten opvallen. Bied een volledig geper­sona­lise­erde ervar­ing en wek de inte­resse van consu­menten met seizo­ens­gebon­den promo­ties en verlotingen.

lees meer
Blanco etiketten

Blanco etiketten

Weet u nog niet welke informatie u op uw etiket nodig heeft? Kies voor onze op maat gemaakte blanco labels die ruimte bieden voor uw creativiteit.

lees meer
Etiketten van gerecycled materiaal

Etiketten van gerecycled materiaal

Met duurzame etiketten van gerecycled materiaal draagt u bij aan een betere ecologische balans en toont u een milieubewuste houding.

lees meer

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.

Offerte aanvragen Hoe kunnen wij u helpen?