Loading...

Greenliner

Steeds meer klanten hechten waarde aan duurzaamheid, ook bij het printen van etiketten. Bij Optimum Group™ Megaflex begrijpen we uw behoeften en bieden we milieuvriendelijke oplossingen voor verschillende sectoren. Wij zetten ons ook in voor een efficiënt gebruik van materialen en maken daardoor kostenreductie mogelijk.

Greenliner, Optimum Group™ Megaflex, Zelfklevende etiketten, Etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Duurzaam drukken en groene materialen

Zet in op milieuvriendelijk printen met onze duurzame etiketten en bespaar op grondstoffen. We bieden dunnere basismaterialen en milieuvriendelijke inkten om meer etiketten op minder rollen af te drukken en afval te verminderen. Optimum Group™ Megaflex is uw partner voor duurzaamheid in elke branche.

Maak een groene omslag

met onze liner recycle programma

Onze innovatieve producten dragen actief bij aan duurzaam ondernemerschap. Ontdek ons steeds groter wordende aanbod aan geavanceerde verpakkings- en etikettenoplossingen en vind de juiste oplossing voor uw MVO-strategie. Met het Optimum Green™ portfolio kunnen we samen aan een duurzame toekomst werken en duurzaam ondernemen mogelijk maken.

onze producten

Greenliner palletbox

Makkelijk op te zetten

Ons bedrijf hecht veel waarde aan duurzaamheid en houdt daarbij steeds rekening met het milieu, de economie en sociale aspecten. Zo zetten we de toon voor een duurzamer klimaat en dragen we bij aan de bescherming van ons milieu.

werk met ons samen

Werk met ons samen

aan een duurzame planeet

Samen met u willen we duurzaamheid bevorderen en onze maatschappelijke betrokkenheid op lokaal, regionaal en nationaal niveau tonen. We helpen liefdadigheidsinstellingen zoals de liefdadigheidsloop voor Duchenne spierdystrofie en ondersteunen op landelijk niveau Staatsbosbeheer via Club Groeneveld, een netwerk voor progressieve leiders van grote organisaties.