Loading...

Food & Feed

Kies voor voedselveilige en duurzame verpakkingsoplossingen van Optimum Group™ Megaflex om uw producten te promoten in de schappen van de supermarkt! Onze zelfklevende etiketten voldoen aan de eisen van de BRC-richtlijnen voor een correcte ingrediëntendeclaratie en zijn tegelijkertijd milieuvriendelijk en duurzaam dankzij ons gebruik van biologisch papier en milieuvriendelijke inkten. Vertrouw op onze beproefde oplossingen om het imago van uw merk te vergroten en uw klanten te overtuigen.

Food & Feed, Optimum Group™ Megaflex, Zelfklevende etiketten, Etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Food & Feed

Met meerdere productielocaties bieden we bij Optimum Group™ Megaflex een uitstekend serviceniveau voor uw processen. Door snelle levertijden en uitstekend voorraadbeheer garanderen wij u altijd kwalitatief hoogwaardige oplossingen op het gewenste moment. Als betrouwbare partner streven wij ernaar om u een eersteklas service te bieden.

neem contact met ons op

Maak een statement voor het milieu met Optimum Group™ Megaflex! Onze duurzame verpakkingsoplossingen zijn speciaal afgestemd op uw behoeften. Kies voor onze duurzame etiketten en geef uw product een verfijnde uitstraling, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan het verminderen van afval. We bieden ook recyclingmogelijkheden voor materialen zoals papieren banderollen waarmee we de circulaire economie bevorderen. Vertrouw op onze gecertificeerde inzet voor duurzaamheid en vertrouw op milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen!

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.

Offerte aanvragen Hoe kunnen wij u helpen?