Loading...

Retail & E-commerce

Wilt u uw producten onderscheiden van de concurrentie en tegelijkertijd milieuvriendelijk zijn? Optimum Group™ Megaflex biedt flexibele verpakkingsoplossingen die uw goederen veilig en aantrekkelijk presenteren. Samen met u vinden we creatieve en duurzame etiketten- en verpakkingsoplossingen die aansluiten bij uw behoeften en zorgen voor een soepel verloop.

Neem contact op Retail & E-commerce
Retail & E-commerce, Optimum Group™ Megaflex, Zelfklevende etiketten, Etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Retail & E-commerce

Optimum Group™ Megaflex biedt u labels op maat voor een probleemloze verzending van uw goederen. Dankzij onze moderne printtechnologieën - flexo-, folie-, thermotransfer- en digitaal printen - kunnen wij u een optimale prijs-kwaliteitverhouding bieden. Daarbij passen wij ons aan uw individuele wensen aan, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om afzonderlijke etikettendelen door middel van perforaties eenvoudig af te scheuren. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en vertrouw op de perfecte combinatie van kwaliteit en flexibiliteit voor uw producten.

meer over onze druktechnieken

Wij bieden het hoogste serviceniveau van verschillende productielocaties en kunnen daardoor flexibel reageren op voorraadwijzigingen. Zo weet u zeker dat uw producten op tijd en in de gewenste hoeveelheid geleverd worden. Vertrouw op ons als betrouwbare en competente partner voor uw supply chain.

lees meer over onze leveringszekerheid

Bescherm het milieu en bied uw klanten duurzame verpakkingsoplossingen! Omdat onze etiketten en verpakkingen biologisch afbreekbaar en composteerbaar zijn en meer etiketten per rol hebben, wordt afval verminderd. Bij Optimum Group™ Megaflex vindt u de perfecte duurzame verpakkingsoplossingen die voldoen aan de ecologische eisen van uw klanten.

Optimum Group™ Megaflex is een groeiend bedrijf dat innovatie hoog in het vaandel heeft staan. We hebben een grote productiecapaciteit en zijn erop ingesteld om in te springen op de veranderende behoeften van de markt. Onze verpakkings- en etikettenoplossingen zijn niet alleen duurzaam, maar ook aantrekkelijk en innovatief. Daarbij richten we ons altijd op de toekomst en zijn we toonaangevend op het gebied van ontwikkeling en vooruitgang. We hebben de ideale positie om te voldoen aan de eisen van de detailhandel en e-commerce. Vertrouw op onze expertise en flexibiliteit.

meer over verduurzaming

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.

Offerte aanvragen Hoe kunnen wij u helpen?