Loading...

Dranken

Als toonaangevende leverancier van flexibele verpakkingsoplossingen en etiketten zijn wij de expert op het gebied van frisdranken, wijn en bier. Onze etiketten zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk en geven uw product de perfecte finishing touch. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en profiteer van op maat gemaakte oplossingen voor elke behoefte.

Adviseer mij Dranken
Dranken, Optimum Group™ Megaflex, Zelfklevende etiketten, Etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Dranken

Samen kunnen we een innovatieve oplossing vinden die u onderscheidt van de concurrentie. Wij bieden gepersonaliseerde etiketten die uw product een onderscheidend tintje geven. Of wat dacht u van een volledig afwasbaar etiket? Wij hebben de juiste oplossingen voor uw specifieke behoeften. Met meerdere productielocaties garanderen wij snelle levering en een hoog serviceniveau.

Kies voor milieuvriendelijke producten van Optimum Group™ Megaflex en zet de toon voor duurzaamheid! Met onze afwasbare etiketten of biopapier draagt u bij aan de bescherming van ons milieu en laat u zien dat een duurzame productie u na aan het hart ligt. Steeds meer klanten letten bij hun inkoop op milieuvriendelijke verpakkingen. Met onze producten kunt u een stap vooruit zetten. Overtuig niet alleen met de kwaliteit van uw product, maar ook met een milieubewuste verpakkingsoplossing.

Onze hoogwaardige etiketten en verpakkingen zijn perfect afgestemd op de eisen van materialen zoals plaatwerk, glas of karton en elke vorm. Onze experts staan voor u klaar om individuele oplossingen voor uw specifieke behoeften te vinden. Met onze jarenlange ervaring en expertise bent u optimaal toegerust om uw producten aantrekkelijk en effectief te presenteren.

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.

Offerte aanvragen Hoe kunnen wij u helpen?