Loading...

Cosmetics

Als toonaangevende leverancier van flexibele verpakkingsoplossingen en etiketten zijn wij ons ervan bewust dat het uiterlijk van uw producten net zo belangrijk is als de verpakking en etikettering zelf. Onze kracht is dat we niet alleen innovatief, maar ook duurzaam reageren op veranderingen. Wij kennen de behoeften en trends van de branche en passen deze toe. Met Optimum Group™ Megaflex heeft u een betrouwbare en ervaren partner aan uw zijde.

Vraag om advies Cosmetics
Cosmetics, Optimum Group™ Megaflex, Zelfklevende etiketten, Etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Cosmetics

We weten hoe belangrijk het imago van een merk is. Vooral in de cosmetische industrie spelen etiketten een cruciale rol om de klant een gevoel van luxe en verfijning te geven. Maar we gaan nog een stap verder: Onze milieubewuste groene verpakkingen zijn niet alleen aantrekkelijk, maar ook duurzaam. Wij bieden u het complete concept - van innovatieve oplossingen tot uitgebreide tests.

onze oplossingen

Met onze meerlaagse etiketten heeft u voldoende ruimte voor alle noodzakelijke informatie, waarschuwingen en meertalige teksten, zonder afbreuk te doen aan de esthetiek. Daarbij zetten wij milieuvriendelijke opties in, zoals bio-papier en inkt die bijdragen aan de bescherming van het milieu. Bij ons krijgt u niet alleen de perfecte combinatie van esthetiek en naleving van de wet, maar ook een optimale service.

onze meerlaags etiketten

Wij bieden u een breed scala aan groene oplossingen voor de cosmetische industrie, zoals biologisch papier en recyclebare materialen. Onze experts helpen u bij het kiezen van de juiste verpakking en etikettering, zodat u uw klanten een milieubewust product kunt aanbieden.

wij adviseren u graag

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.

Offerte aanvragen Hoe kunnen wij u helpen?