Loading...

Verduurzaming

Voor onze klanten wordt duurzaamheid bij het printen steeds belangrijker. We weten dat sommige etiketten moeilijk te verwijderen zijn, bijvoorbeeld als u glas wilt hergebruiken. Daarom kiezen we bij Optimum Group™ Megaflex voor milieuvriendelijke materialen voor elke behoefte. Of het nu gaat om materiaalbesparing of awasbare etiketten - onze duurzame bedrukking is de ideale keuze voor bedrijven.

Verduurzaming, Optimum Group™ Megaflex, Zelfklevende etiketten, Etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Duurzaam drukken en groene materialen

Onze duurzame etiketten zijn de perfecte oplossing voor uw bedrijf. Met onze milieuvriendelijke inkt en dunne basismaterialen geven we een signaal af voor duurzaamheid en helpen we u om uw ecologische doelen te bereiken. Onze labels bieden meer afdrukmogelijkheden en vereisen minder rollen, wat voor u meer efficiëntie en besparingen op materiaal- en transportkosten oplevert.

Als uw partner werken wij bij Optimum Group™ Megaflex niet alleen aan het verduurzamen van de markt, maar ook aan het voldoen aan specifieke klantenvereisten. Met op maat gemaakte verpakkingsoplossingen die perfect op uw product zijn afgestemd, zetten wij in op een duurzame toekomst. We analyseren en testen zorgvuldig om de beste oplossing voor u te vinden.

brainstorm met ons

Wilt u in uw branche inzetten op duurzaamheid? We zijn de markt al jaren een stap voor. Met onze technologie kunnen we bijvoorbeeld afwasbare labels of etiquettes maken van gerecycled materiaal. Laat u adviseren door onze experts en wij helpen u met het verkleinen van uw ecologische voetafdruk.

Print milieubewust en bespaar ruimte! Onze duurzame etiketten hebben minder verpakkingsmateriaal nodig, wat niet alleen afval vermindert, maar ook opslagruimte en transportkosten vermindert. Kies voor onze milieuvriendelijke producten en profiteer van een efficiënte en duurzame oplossing voor uw bedrijf.

meer over onze supplytechniek

Als bedrijf dat zich bewust is van zijn verantwoordelijkheid, hecht Optimum Group™ Megaflex veel waarde aan duurzaamheid. Wij zetten ons in om milieubewust te handelen en zo een leefbare toekomst te garanderen. Ons MVO-beleid weerspiegelt deze toewijding en doordringt al onze bedrijfsactiviteiten. Vanuit deze gedachte ontstond ons Greenliner-programma. Dit programma is bedoeld om uw klanten te helpen het dragermateriaal van de geleverde etiketten op een milieuvriendelijke manier te recyclen. Zo leveren we samen een belangrijke bijdrage aan de bescherming van onze planeet.

contact ons voor deelname

Maak een groene omslag

met onze Optimum Green producten

Ontdek met Optimum Group™ Megaflex een duurzame oplossing voor uw bedrijf. Ons Optimum Green portfolio biedt een groeiend assortiment milieuvriendelijke verpakkingen en etiketten. Wij zetten ons actief in voor de reductie van kunststofafval en bieden innovatieve oplossingen voor recycling en circulaire economie.

onze producten

Van roepende in de woestijn

naar innovatieleider

Laat u door ons inspireren en ontdek onze innovatieve ideeën en mogelijkheden voor een duurzame toekomst. Als verantwoordelijk bedrijf houden we bij elke beslissing evenveel rekening met het milieu, de economie en de sociale aspecten. Met ons engagement zetten we maatstaven voor een duurzamere toekomst.

werk met ons samen

Focus op planet,

people en profit

Bij Optimum Group™ Megaflex zijn we er trots op dat we voorop lopen op het gebied van duurzaamheid en MVO-beleid. Onze milieuvriendelijke producten zijn slechts een deel van onze toewijding aan de samenleving en ons milieu. Door onze samenwerking met lokale en nationale liefdadigheidsinstellingen en ons partnerschap met Staatsbosbeheer dragen we actief bij aan het bevorderen van een duurzame toekomst.s.

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.

Offerte aanvragen Hoe kunnen wij u helpen?