Loading...

Pharma

Als specialist in flexibele verpakkingsoplossingen en etikettering weten wij bij Optimum Group™ Megaflex dat kwaliteit en betrouwbaarheid van het grootste belang zijn in de farmaceutische industrie. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zorgen ervoor dat alle informatie op de medicijndoosjes correct is. Wij hechten veel waarde aan de naleving van de wettelijke richtlijnen en bieden flexibele en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen en etiketten.

Adviseer mij Pharma
Pharma, Optimum Group™ Megaflex, Zelfklevende etiketten, Etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Pharma

Onze hoogwaardige zelfklevende etiketten voor de farmaceutische sector voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en bieden talrijke voordelen. Ze zijn uitgerust met alle belangrijke productkenmerken, actieve ingrediënten en een goed zichtbare barcode. Bovendien kunnen ze gedeeltelijk worden verwijderd en in het patiëntendossier worden opgenomen. Een unieke nummering is bij ons vanzelfsprekend en kan desgewenst voor elk etiket worden gemaakt. Onze etiketten bieden ook voldoende ruimte voor extra informatie, zoals onze meerlaagse etiketten.

neem contact met ons op

Tegenwoordig zijn hoogwaardige verpakkingen niet alleen functioneel, maar ook duurzaam. Ook in de farmaceutische industrie wordt de reductie van restafval en het gebruik van gerecycleerde materialen steeds belangrijker. Als toonaangevende leverancier van milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen biedt Optimum Group™ Megaflex verschillende oplossingen voor uw behoeften.

Wij begrijpen dat eisen en voorschriften snel kunnen veranderen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om ook op korte termijn speciale etiketten voor uw medicijnen te produceren. Daarbij hechten we veel waarde aan de constructie en het materiaal om een perfecte pasvorm op de verpakking te garanderen.

vraag naar de mogelijkheden

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.

Offerte aanvragen Hoe kunnen wij u helpen?