Loading...

Druktechniek

Optimum Group™ Megaflex biedt u de juiste printtechnologie voor elke behoefte, elk oppervlak en elke situatie. Wij zetten in op continue innovatie en testen voortdurend nieuwe mogelijkheden om u altijd de nieuwste en beste oplossingen te kunnen bieden.

Druktechniek, Optimum Group™ Megaflex, Zelfklevende etiketten, Etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

De druktechnieken van Optimum Group™

Met de printtechnologieën van Optimum Group™ Megaflex krijgt u de perfecte oplossing voor uw wensen. Samen zoeken we uit welke technologie het beste bij uw behoeften past. Wij drukken uw boodschap op elk oppervlak en leveren etiketten en verpakkingen met de juiste informatie voor uw branche. Daarbij letten we erop dat we het milieu niet belasten. Ook de voedingsmiddelen-, retail- en farmaceutische industrie behoren tot onze tevreden klanten.

Bij Optimum Group™ Megaflex draait alles om innovatie en duurzaamheid. We zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën en oplossingen om milieuvriendelijkere processen en materialen te ontwikkelen. Wij nodigen u graag uit om ons op deze reis te vergezellen en samen te werken aan innovatieve oplossingen.

Bij Optimum Group™ Megaflex bieden wij u een verscheidenheid aan afwerkingsopties voor uw labels om ze net dat beetje meer te geven. Daarbij maken we gebruik van innovatieve technologieën en materialen om aan uw eisen te voldoen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een extra glanzende finish leveren voor de cosmeticabranche of uw label beschermen met een onzichtbare laminaatlaag. Ook perforaties, lakken of koude en hete folies zijn bij ons mogelijk.

onze oplossingen

Optimum Group™ Megaflex is altijd op zoek naar innovaties en milieuvriendelijke oplossingen. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en nodigen u uit om samen met ons innovatieve oplossingen te ontwikkelen..

bel met onze experts

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.

Offerte aanvragen Hoe kunnen wij u helpen?