Loading...

Segmenten

Trek de aandacht met producten van Optimum Group™ Megaflex! Wij zijn in vele branches vertegenwoordigd en bieden gegarandeerd de juiste oplossing voor uw eisen.

Segmenten, Optimum Group™ Megaflex, Zelfklevende etiketten, Etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Val op met uw product

vind Optimum Group™ Megaflex in talrijke segmenten

Optimaliseer de verpakkings- en etiketteringsprocessen van uw producten met de duurzame totaaloplossingen van Optimum Group™ Megaflex! Overtuig uw klanten met een indrukwekkende uitstraling die tegelijkertijd milieuvriendelijk is. Onze etiketten zijn gemaakt van gerecycled materiaal en bedrukt met milieuvriendelijke inkt. Dit zorgt ervoor dat uw producten niet alleen een goed figuur slaan op de plank, maar ook in het milieu.

Meest bekeken producten

Bedrukte etiketten

Bedrukte etiketten

Zorg er met digitaal gedrukte etiketten voor dat uw producten opvallen. Bied een volledig geper­sona­lise­erde ervar­ing en wek de inte­resse van consu­menten met seizo­ens­gebon­den promo­ties en verlotingen.

lees meer
Blanco etiketten

Blanco etiketten

Weet u nog niet welke informatie u op uw etiket nodig heeft? Kies voor onze op maat gemaakte blanco labels die ruimte bieden voor uw creativiteit.

lees meer
Etiketten van gerecycled materiaal

Etiketten van gerecycled materiaal

Met duurzame etiketten van gerecycled materiaal draagt u bij aan een betere ecologische balans en toont u een milieubewuste houding.

lees meer

Oplossingen voor iedere branche

Duurzaam drukken en groene materialen

Onze etiketten zijn gemaakt van dunne basismaterialen en milieuvriendelijke inkt om uw ecologische voetafdruk te minimaliseren. Bespaar ruimte en spaar het milieu met onze duurzame etiketten!

lees meer

De druktechnieken van Optimum Group™

Optimum Group™ Megaflex biedt op maat gemaakte printtechnologieën die perfect zijn afgestemd op uw individuele behoeften. Onze experts werken nauw met u samen om de ideale oplossing te vinden.

lees meer

Leveringszekerheid start met beschikbaarheid

U kunt op ons bouwen als uw betrouwbare partner voor etiketten en verpakkingsmateriaal. Hoewel het slechts een klein onderdeel van uw product of dienst is, is het een belangrijk onderdeel van het productieproces.

lees meer

Optimum Group™ zet zich optimaal in

We werken nauw samen met onze klanten om specifieke oplossingen te vinden die zijn afgestemd op hun behoeften. Onze uitgebreide tests zorgen ervoor dat we de beste resultaten voor u behalen.

lees meer

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.

Offerte aanvragen Hoe kunnen wij u helpen?